De pittoreske markt

De gemeente Eersel wordt ook wel “de parel” van de Kempen genoemd en dit is niet voor niets. Op een loopafstand van de B&B vind je de pittoreske markt met veel verschillende restaurants, terrassen en een Ijssalon met meesterlijk ijs.

Eten & drinken

Maak een keuze uit een van de vele restaurants en reserveer een tafeltje. Van Ijs naar Pannenkoeken tot Food Art er is voor iedereen zeker wat dat in de smaak valt.

Waarom “De Fitselstek”?

De naam “De Fitselstek”

Goh, Fitselstek, wat een rare naam…

Deze naam is ontstaan naar aanleiding van de boerderij die gebouwd was voor 1978. Deze boerderij was namelijk gebouwd middels de zogeheten Fitselstek techniek.

De Fitselstek techniek,

Vitselstek of Fitselstek is een techniek om lemen wanden op te bouwen. Deze techniek bestaat eruit om tussen een raamwerk van vitsen een vlechtwerk van twijgen en visroeden aan te brengen. Deze worden vervolgens met een mengsel van leem en stro ingesmeerd. Het geheel kan met een witte kalklaag worden afgewerkt. (Bron: wikipedia)

De Fitselstek 2018
De Fitselstek 2021

Corona Update

Corona update, safety and health are important to us

On a daily basis we are checking the governmental rules and status in relation to Corona. In any circumstance will we ensure compliance of those rules and guidelines.

Which rules are in place:

The basics:

Other considerations we have taken onboard:

Schuiven naar boven
Chat openen
1
👋🏻 Hallo, hoe kunnen we je helpen?