Omgeving

De gemeente Eersel wordt ook wel “de parel” van de Kempen genoemd en dit is niet voor niets. Op een loopafstand van de B&B vind je de pittoreske markt met veel verschillende restaurants, terrassen en een Ijssalon met meesterlijk ijs.

Eten & Drinken

Maak een keuze uit een van de vele restaurants en reserveer een tafeltje. Van Ijs naar Pannenkoeken tot Food Art er is voor iedereen zeker wat dat in de smaak valt.

Er op uit met de fiets

Vanaf de voordeur van de B&B kan je direct starten met verschillende routes. Graag helpen wij met het uitstippelen hiervan en er zijn verschillende routes beschikbaar op de kamer. Binnen 2 KM ben je met de fiets bij de bossen waar je heerlijke tochten kan maken. Daarnaast is het ook leuk om een tocht te maken door de verschillende dorpen in de Kempen

Wandelen in het dorp of in de natuur

Op de kamer hebben wij verschillende wandelingen beschikbaar gesteld en daarnaast kunnen we helpen met het maken van leuke wandelingen in de buurt. Wil je graag een actieve wandeling, in overleg maken we deze graag voor jou beschikbaar. Je loopt dan door Eersel waar je middels vragen en opdrachten leuke monumenten, natuurkunst en mooie gebouwen kunt vinden. (ook mogelijk op de fiets)

De natuur in

Op 2.0 km afstand van de B&B ligt “ Natuurpoort Ter Spegelt”. Dit is een van de natuurgebieden die onderdeel zijn van “de Brabantse Natuurpoorten”. Vanuit hier zijn er tal van wandel en fiets routes.

De grens over

Op de rotonde voor de B&B staat het al aangegeven, Postel, dit is de grens over en je bent in België waar je ook heerlijk van frietjes of op een terras kan genieten en de Abdij kan bezoeken. Antwerpen is heel makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en je bent in het centrum binnen 75 km ofwel 1 uurtje rijden.

Weg met de bus?

Op 100 meter van de B&B bevind zich de bushalte die naar Eindhoven gaat. Of de andere kant op met eindbestemming Reusel.  Bedrijven zoals ASML zijn hierdoor makkelijk bereikbaar, maar ook een dagje naar de stad Eindhoven zonder auto is dus een makkelijke optie.

Op zoek naar nog wat meer toeristische activiteiten? Op 400m vanaf de B&B vind je het Toeristisch informatiepunt (TIP) (voormalig VVV kantoor)

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. 

Schuiven naar boven
Chat openen
1
👋🏻 Hallo, hoe kunnen we je helpen?